High performance cloud. No bullshit.

Vi bygger extremt skalbara, optimerade och distribuerade plattformar i molnet. Oavsett om du har ett affärskritiskt internt system eller en trafikintensiv publik website så kan vi ta dig till nästa nivå.

Och vi gör det med ett leende. Och helt utan PowerPoint™

Som specialister inom molninfrastruktur och drift, erbjuder Skymill allt från systemdesign till implementation, drift och underhåll av både stora och små system. Allt vi gör gör vi med fokus på skalbarhet, prestanda, tillgänglighet och säkerhet.

Systemdesign & tech lead

Vi hjälper dig igenom planeringsfasen vare sig du bygger helt ny infrastruktur eller flyttar från traditionell hosting till molnens underbara värld. Våra arkitekter och tech leads brinner för att designa system som dels är vackra, men också skalbara.

Implementation

Vi sätter upp hela rasket åt dig, klart för produktion! Servrar, databaser, cachning på flera nivåer, CDNer, brandväggar, backuper, rutiner för kontinuerlig deployment, användarhantering… listan kan göras lång. Riktigt lång. Vi ser dessutom till att det fungerar med er befintliga infrastruktur.

Optimering & test

Låt oss optimera din infrastruktur till oigenkännlighet. Vi arbetar tätt tillsammans med dina appliktionsutvecklare för att optimera platformen för att drifta era applikationer så effektivt som möjligt. Och vi hjälper er att lasttesta era system så att de pallar trycket.

Drift & monitorering

När allt är uppe och rullar i molnet kan vi se till att det fortsätter så. Genom att implementera genomtänkt monitorering kan vi försäkra oss om att ni har en bra överblick över ert systems status. Vi kan även hålla ett öga på systemet 365/24/7. Så att du kan sova gott hela natten.